Verstappen forum
forum.verstappen.nl

Startpagina » Verstappen » Formule 1 » Ferrari - Haas Gate (alles rondom de Ferrari - Haas constructie inkl de Melbourne Gate)
Ferrari - Haas Gate [bericht #12014] do, 29 maart 2018 19:03 Naar vorige bericht
ForzaOlanda is op dit moment niet actief  ForzaOlanda
Berichten: 200
Geregistreerd: maart 2017
Formula 3

Dit jaar staan er 4 Ferrari's op de grid. 2 bolides van Ferrari en 2 bolides van Haas.

Dit was vorig jaar ook al zo, alleen is de 2017 Ferrari stukken beter dan de 2016 Versie. En dit krijgt de middenmoot nu ook gepresenteerd, en lijkt Haas het 4de team te zijn. Dus wordt er door de middenmoot geklaagt. Logisch ook, want heeft Haas zich wel aan de regels gehouden.
Zelf vind ik de constructie erg goed, het bespaard een team vele miljoenen, de ontwikkeling van een topteam wordt hergebruikt en het 2. team kan beter mee Komen.
Er is alleen 1 probleem, bepaalde onderdelen dienen zelf ontwikkeld te worden. maar waarom zou je dat doen als Ferrari alles al klaar heeft liggen?
Gate 1: Haas heeft ook het hele design van Ferrari overgenomen.

Over Gate 2 wil ik kort zijn, de FIA topman die ze binnengehaald hebben, terwijl ze zelf voor een gardenleave van 24 maanden waren.....


Dan Gate 3: the Melbourne Act.

we weten allemaal wat er gebeurd is. Ik heb zojuist nog een het stukje van Sieper gelezen.
wat is de kans dat alle kaarten goed vallen voor Vettel en er 2 Autos met het zelfde probleem uitvallen?
waarschijnlijk zal de waarheid niet snel aan het licht Komen, daarvoor staat er teveel op het spel. Haas is te afhankelijk van Ferrari.
eerst als een Grosjean of Magnussen de laan uit wordt gestuurd weten we meer. AL hoewel ze weten hoe het afliep met Piquet jr. dus misschien houden ze het binnenskamer.
Ook ben ik benieuwd of Haas in Bahrain weer zo snel is. En zouden ze weer starten met de tanks half vol om Ferrari een handje te helpen?

Cheers Forza

 
 
Berichten lezen
Berichten lezen
Berichten lezen
Berichten lezen
Berichten lezen
Berichten lezen
Vorige onderwerp: veto recht van ferrar...
Volgende onderwerp: Crazy F1 Onboard Through the Streets of Italy
Naar forum gaan: