Verstappen forum
forum.verstappen.nl

Startpagina » Verstappen » Over dit forum » BELANGRIJKE MEDEDELING: multiple browsers per account niet meer mogelijk (Online zijn op dit forum kan voortaan met maar 1 browser gelijktijdig!)
icon4.gif  BELANGRIJKE MEDEDELING: multiple browsers per account niet meer mogelijk [bericht #9044] zo, 29 oktober 2017 17:42
Ron
Berichten: 525
Geregistreerd: december 2016
Formula 1
Forum_Admin

Beste forumgebruiker,

Tot vandaag was het mogelijk om met 1 account op meerdere browsers gelijktijdig op het forum ingelogd te zijn.
Dat kan zijn meerdere browsers op 1 apparaat of verspreid over meerdere apparaten.

Wij kregen echter meldingen van gebruikers die met meerdere personen op 1 LAN netwerk niet meer konden inloggen zodra 1 van de anderen al was ingelogd of... erger... onder elkaars naam automatisch werden ingelogd.

Dat kan natuurlijk nooit de bedoeling zijn.
Om die reden is de functie om met multiple browsers gelijktijdig online te zijn per direct uitgeschakeld.

LET OP:
Arrow Voor de prijsvraag geldt nu dus nog expliciter dat je daar alleen ingelogd kunt zijn met dezelfde browser als waarmee je het allerlaatst op het forum bent ingelogd.

Indien je niet in de prijsvraag kunt is je session ID anders dan dat van je inlog, en dat kun je oplossen door naar het forum te gaan, klikken op "Afmelden" (als je al was ingelogd) en daarna weer "Aanmelden".
De software maakt daarmee een nieuw ID aan en dat herkent de prijsvraagmodule ook weer, mits je in dezelfde browser blijft!

Ook zul je wanneer je de browser hebt afgesloten, opnieuw moeten inloggen op het forum. Je kunt echter je browser aangeven je inloggegevens voor het forum te onthouden, in dat geval kun je met 1 druk op enter door met inloggen omdat je gegevens dan al vooringevuld staan in de inlogvelden.Ron

[Bijgewerkt op: zo, 29 oktober 2017 18:23]

Dit bericht aan een moderator rapporteren

 
Vorige onderwerp: Ranking systeem
Volgende onderwerp: Handleiding Poll aanmaken
Naar forum gaan: