Verstappen forum
forum.verstappen.nl

Startpagina » Verstappen » Café De Rotonde en GP bezoek » Hulde! (veel hulde, maar ook een kritische noot...)
icon14.gif  Hulde! [bericht #1867] zo, 16 april 2017 13:04 Naar volgende bericht
Rob F is op dit moment afwezig  Rob F
Berichten: 17
Geregistreerd: maart 2017
Karting

Lees hier al héél lang mee, nog nooit iets gepost, maar gezien de oproep in een ander topic, moet daar maar eens verandering in komen, lijkt me het beste om te beginnen in het Café.

In de eerste plaats hulde! Hulde aan de beheerders van deze site, opgericht in de jaren dat er nog heel wat minder info voorhanden was en het erop leek dat Jos hoge ogen zou gaan gooien in de F1. Helaas bleef het verwachtte top-succes uit en daalden de 'kijkcijfers' hier, maar de site richtte al snel zijn focus op een jongetje dat 'aardig' kon karten. Dat menneke bleek een topper, en de site veerde weer op na zijn debuut in 2014 in de F3.

Hulde ook aan het sterk groeiende legioen van Max fans! Als veteraan F1-volger verbaas ik mij er steeds weer over dat de F1 nu ineens door zoveel mensen zo fanatiek gevolgd word. Geweldig!
Hulde natuurlijk ook aan diverse forummers hier die ongelofelijk veel verstand van zaken hebben en ons van nuttige informatie voorzien. Jullie zijn top, blijf hier aub mee doorgaan. Maar toch ook een kleine kanttekening; af en toe struikel ik hier over nogal ongenuanceerde uitroepen, die niet alleen mij storen maar gezien de reacties ook menig ander forumlid. Niet gehinderd door al te veel kennis worden (meestal negatieve) opmerkingen geplaatst, oneliners waarvan het doel mij ontgaat. "Max heeft het verklooit", "die lui van RB snappen d'r niks van", dat soort teksten bedoel ik dus. Ook andere coureurs en teams krijgen regelmatig vanonder uit de zak, en dat vind ik jammer. Aan die fans zou ik willen zeggen; de Formule 1 is een uiterst complexe sport, waarin alléén de allerbesten kunnen floreren. Bekijk het eens door een wat positievere bril, bedenk bv eens hoe moeilijk het is om een F1 wagen een seconde sneller per rondje te laten rijden. Maar vooral: geniet gewoon van het SUPERTALENT wat 'wij' momenteel in de F1 hebben rondrijden, dat is werkelijk fenomenaal en grenst aan het ongelofelijke.

Hulde vooral aan Max, want aangestoken door zijn talent én succes, ga ik zowaar (na 32 jaar!) weer eens een GP bezoeken. Tickets voor Barcelona liggen al in de la, eigen logo voor op de oranje polo's is ook klaar om erop geborduurd te worden, we hebben er zin an! Smug

Geniet van de F1, en geniet vooral van Max, een dergelijk talent komt maar héél weinig voor! De vele records die hij nú al op zijn naam heeft staan getuigen hiervan.
hupmax


Groeten vanuit een immer zonnige Algarve!
 
Re: Hulde! [bericht #1873 is een antwoord op bericht #1867] zo, 16 april 2017 14:41 Naar vorige berichtNaar volgende bericht
Roundup is op dit moment afwezig  Roundup
Berichten: 36
Geregistreerd: maart 2017
Karting

Ben het volledig met je eens forumpliesie hupmax
 
Re: Hulde! [bericht #1875 is een antwoord op bericht #1873] zo, 16 april 2017 15:06 Naar vorige bericht
maxtrash is op dit moment afwezig  maxtrash
Berichten: 172
Geregistreerd: maart 2017
Formula 3

top, een van de beste first posts ever.
 
Vorige onderwerp: Nieuwe forum
Volgende onderwerp: General Admission Barcelona tips
Naar forum gaan: